Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
E-mail
2006. február 27. hétfő, 16:03

 

A zenekar története


1993. - a megalakulás
A zenekart 1993. november 23.-án, Békés városában Kima Norbi, Mondrucz Jani, Köpe Szilárd és Prágai Enrico alapította meg. Lelkesen készültünk, azonnal lemezt akartunk készíteni és gyártottuk is rendesen a számokat. A mondanivalónk nem volt kérdéses. A hangszerposztokat így foglaltuk el: Mondrucz János -ének, Köpe Szilárd -basszusgitár, Prágai Enrico -szólógitár, Kima Norbert -dob.

1994. - a nagy nap
Az első koncertünk napja január 14., helye: Békés CSMK (Csemői Műv. Központ). Az együttes a következő vendégbandákkal bulizott együtt: Hyde Park, Wanted, Intim-skinteam, OI-Kor. Ebben az évben már megtörtént az első zenészváltás: tavasszal gitáros csere történt, Prágai Enrico helyére Kis Jani került. Ezután további koncertek, majd május környékén készülődés az első hangfelvételre. Augusztusban a békéscsabai Stúdió21-be vonult be a zenekar, ahol Baranyai János hangmérnökkel 24(!) óra alatt rögzítve lett 11 szám. A hanganyag a Mindent Vissza című kazettán jelent meg szerzői kiadásban novemberben, először a zenekar terjesztésében, majd a Rock Land Bt. (ma RockWord Bt.) segítségével. A stúdió után próbák, koncertek. További tagcserék történtek: októberben kivált Kis János -gitár, Köpe Szilárd -basszusgitár és november 10-én beszállt Balog Ádám -basszusgitár, vendégzenészként. Mondrucz Jani a mikrofonja alá gitárt akasztott a nyakába. Az egyéves születésnapi koncertet már ebben a felállásban ünnepelte a zenekar november 19-én Békésen a CSMK-ban. Ebben az évben14 koncertet adtunk .

1995. - második album
Próbákkal kezdődik az év, majd februártól koncertek. Ez év elején is történtek a tagcserék: kivált Balog Ádám vendégzenészünk és február 6-án Farkas Krisztián -basszusgitár került a helyére, illetve februártól-májusig Bányai Ágnes -énekes mint koncertvendég. Nyár elején elkezdődött a következő lemez anyagának összerakása, izzasztó próbái, majd felkészülés a stúdiómunkákra. Augusztus 1-én bevonulás a budapesti Bikini stúdióba, ahol a Forró a levegő című második demo került rögzítésre Németh Alajos hangmérnök segítségével. A kazettán 10 dal hallható, plusz egy koncertfelvétel, mely 1994. május 14-én készült a békési CSMK-ban. Terjesztő: Agaba Bt. és a zenekar. 15 koncert az évben.

1996. - most nincs új lemez
Új év, próbák, tagcserék. De a zenekar még mindig nyomul. Kivált: februárban Mondrucz Jani -ének, gitár és április 1-én visszatért a zenekarba Prágai Enrico -gitár és Raspotnik Ferenc -ének, augusztus 31-én kivált: Farkas Krisztián -basszusgitár, szeptember 4-én beszállt: Köpe Szilárd -basszus. Szeptembertől elkezdődött
A "hatalom" emberei lemez hanganyagának az összerakása. 10 koncert az évben.

1997. - A zkr. első CD-je
Július 23-tól augusztus 10-ig Bikini stúdió, lemezfelvétel. Ekkor készült A "hatalom" emberei album, melyet Vedres Joe hangmérnökölt. A kazettára 10 számot, a CD-re 11-et tervezett a zenekar. A CD-t a holland Nordisc kiadó adta ki, Robert Brauwer vezetésével. A kazit a RockWorld Bt. és a zenekar terjesztette. A felvételek után szinte azonnal zenészváltás következett be: augusztus 11-én a basszusgitár poszton Köpe Szilárdot felváltotta Farkas Krisztián, illetve belépett Perényi Erzsébet billentyűn, mint koncertvendég. Két számmal felkerült a zenekar. A We Will Never Die című nemzetközi válogatás albumra. 13 koncert az évben.

1998. - 5 éves a zenekar
5 éves születésnapi koncert és A "hatalom" emberei lemezbemutató: Budapest 1998. október. 23. Viking klub. A koncert vendégei voltak: a Magna Hungária, a Hunnia és az Új Hajnal zenekarok. December 4-5-én elkezdődnek az előkészületek az első videóklip forgatásához. Újjabb tagcserék: február végén kivált Prágai Enrico -gitár, március 20-án visszatért a zenekarba Mondrucz János -gitár. 4 koncert az évben.

1999. - az első videóklip
Január: videoklip forgatás (Kitartás). Február: videoklip megjelenés /Magyar ATV, Budapest TV, MSat, helyi kábel TV-k/. Április: videoklip betiltás. Februártól koncertek, és a Feltámadás album számainak összerakása, majd októberben Bikini stúdió, ahol Németh Alajos hangmérnökletével elkészül az album. A kazettára 10 szám, a CD-re 11 szám kerül föl. Zenészváltozások: november 6-án Raspotnik Ferenc távozott a zenekarból, október 28-án a zenekar tagja lett Halász Krisztina -ének.

2000. - új album
Február: A Feltámadás kazetta megjelenése. Az év első felében énekes hiány miatt koncertleállásra kényszerült a zenekar. ...És megérkezik a zenekarba az az énekes, aki a mai napig is oszlopos tagja a bandának: június 7-töl a zenekar tagja Cseresznye György, július - augusztus hóban Juhász György -billentyűn vendégeskedik a koncerteken. Második félévtől beindul a koncertezés, az év végéig 7 bulira futja. Rendőrségi attrocitás miatt betiltják a szekszárdi koncertet.

2001. - az 5. lemez
Ez az év tagcserékkel kezdődik: január hóban kivált Farkas Krisztián, beszállt Szűcs Márton -basszusgitár, márciusban kivált még Halász Kriszta -ének. Előkészületek az ötödik lemezfelvételhez. Októberben a békéscsabai Song-Song stúdióban rögzíti a zenekar a Velünk Vagy Ellenünk hanganyagát, melyen a hangmérnök Baranyai János volt. December 8-án a lemez megjelenése. 22 koncertet adott ebben az évben a zenekar.

2002. - 2. és a 3. videóklip
Februártól koncertek. Március 17-én az Eszköz videoklipjének forgatása. Március 23-án Velünk Vagy Ellenünk lemezbemutató koncert volt Budapesten a MegaPub-ban. Áprilisban videoklip megjelenés /Viva+, Satelit, Budapest TV/. Ebben az évben alakult ki a zenekar mai felállása: július 28-án kivált Mondrucz Jani, további változás: július 1-töl Szűcs Márton átnyergelt gitárra, július 4-én beszállt Farkas Krisztián -basszus. Augusztusban az Élj a mának című videoklip forgatása és megjelenése /Viva+/ amit a műsorról később le is vettek. Ősztöl a zenekar elkezd felkészülni A tíz éves válogatás anyagára. 15 koncert az évben.

2003. - 10 éves a zenekar!
Folytatódott a 10 éves anyag gyűjtése (fotók, interjúk stb.), az internetes oldal elkészítése, az évek során felhalmozódott képanyag vágása és összerakása. Február elsejével a békéscsabai Song-Song stúdióban elkezdődött a Tíz Év album felvétele, melyet március 15-ig rögzített a zenakar. Az anyag hangmérnöke ismét Baranyai János. Március végétől koncertek. Az év végi születésnapi bulinkat megvétózta a Z.O.G., de a Fehér Karácsonyon (dec.27.) bepótoltuk.

2004. - Újabb 10 év előttünk...
Ebben az évben 24 bulit nyomtunk hazán területén. Egy számmal (Europe Awake) felkerültünk a Tribute To Skrewdriver - Vol. 1. nemzetközi válogatás lemezre. Év elejétől elkezdődtek az új lemez munkálatai, melynek a kiadása a sok koncertezés miatt átcsúszott 2005-re.

2005. - A kiadványok éve
Az év első felében a koncerteket kicsit hanyagolnunk kellett, mert két német válogatás lemezre is felkértek bennünket 2 magyar és 2 angol nyelvű számmal, melynek próbái, stúdió munkálatai folytak. A történetnek nincs vége, mert egy Split CD-n is szerepelünk 7 számmal (4 angol és 3 magyar nyelven). Egy audio koncert lemezen (Mezőberény, Véres Kard rendezvény 2004 november) és egy DVD koncertlemezen is szerepelünk, amely 2004 decemberében került rögzítésre Budapesten a Kis Olimpiában, ahol fellépett a Mistreat is. Közben az új lemez összerakása is folyamatban volt, amelynek rögzítése augusztus-szeptemberben történt meg. Új videóklip (már a negyedik) forgatása: augusztus eleje, mely egy-két rockzenei műsorban látható is lesz. Az új 14 számos lemezünket multimédiásra terveztük és ez a klip is rákerült. A koncertek az év második felétől beindultak, kb. 12-15 bulit nyomtunk. Az új lemezünk december 12-én jelent meg, "Így létezem" címmel. Az év utolsó koncertje Nógrádsápon volt a Fehér Karácsonyon.

2006. – A forradalom éve
Ez év a koncertek jegyében telt el. A zenekar túl van közel 30 fellépésen, ebben külföldi bulik is voltak, mint pl.: Németország, Csehország, Erdélyország, illetve a csonka-Magyarországon is számos helyszínen megjelent a zenekar. Erdélyben, Székelyudvarhelyen először járt a banda, és nagyon szíves fogadtatás várt bennünket, aminek különösen örültünk. A kiváló helyi specialitások (étel, ital), a lenyűgöző táj szépsége, és az emberek Magyarság tudata nagyon meghatott bennünket. A koncert is nagyon jól sikerült, a 20 éves születésnapját ünneplő Egészséges Fejbőrrel közösen fergeteges partit adtunk.
De az év nem múlt el új lemez nélkül, mert december 9.-én napvilágot látott a Gyanús Dolgok című 4 számos limitált példányszámú multimédiás kislemez, amely a zenekar első maxi CD-je. Reméljük jövőre is sok helyen találkozhatunk közönségünkkel.

2007. - A fesztiválok éve
Az előző évhez hasonlóan 30 koncerten játszottunk, az összes jelentősebb hazai nemzeti fesztiválra is meghívást kaptunk. Nagyon jó fogadtatást kapott a zenekar Közönségétől a debütáló Magyar Szigeti fellépésen. A III. Turul Fesztivál, a II. MÖM Tábor, az I. Csaba Királyfi Fesztivál, valamint a már hagyománnyá vált egri Nemzeti Rock hétvége, mind sikeresnek tudható, legfontosabb mércénk, a Közönségünk visszajelzései és részvétele alapján!  Az év 4. negyedében megkeztük a 15 éves lemezünk előkészületeit.

2008. - XV éves a zenekar
Sok újdonságot hozott a 2008-as év a T.E.életében. Mindamellett, hogy nagyon sok koncerten túl van a banda, egy 15 számos új, jubileumi lemezzel is előrukkolt  a Még Mindig Ugyanaz címmel ami nagyon szép számban fogyott. Pár hónappal később a zenekar újrakiadásban megjelentette az 1997-es A"hatalom"emberei című lemezét, ami anno a holland Nordisc Records gondozásában jelent meg CD-n először. A csapat a "Remény" Háza jótékonysági válogatás lemezre is rögzített egy feldolgozást, amit a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom fog megjelentetni. A november 15-i jubileumi koncert is nagy sikert aratott. Ez a koncert több kameraállásból rögzítve lett ami a tervek szerint 2009 tavaszára DVD formában fog megjelenni. Sikeres évet tudhatunk magunk mögött!

2009. - Jubileumi DVD
Májusban jelent meg a 15 éves születésnapi koncert dupla korongos DVD-je, a 25.  születésnapját ünneplő OI-KOR zenekarral közös kiadásban! A zenekartól megszokott minőségben, ami hat kameraállás, 24sávra rögzített professzionális hangfelvétel, videoklipek, fotóalbumok, interjúk sokasága mindkét zenekar részéről.  Összesen több, mint öt óra műsoridő, a zenekartól már jól megszokott mindenki számára elérhető áron.Ebben az évben is sok sikeres koncertet tudhatunk magunk mögött! Annyit még elárulunk, hogy az év végén elkezdtük 10. nagylemezünk munkálatait és a hozzá tartozó extra meglepetés kiadvány előkészületeit.

2010.- A változások éve
2010. a változások éve a zenekar életében. Az új évet rögtön tagcserével kezdtük. Turbucz Endre basszusgitárostól megvált a zenekar és helyére érkezett Farkas Krisztián, aki a zenekar basszusgitárosa volt 1995-ben is, kisebb-nagyobb megszakításokkal napjainkig. Elkezd?dtek a próbák, de a koncertek csak áprilisban indultak be. Közben márciusban Sz?cs Márton szólógitáros bejelentette a zenekarból való távozását, utolsó koncertje május 15-én volt Balmazújvárosban. Helyét régi tervünk alapján két gitáros vette át, Tóth Gábor és Petri László. Mindenketten szólógitáros pozíciót töltenek be a zenekarban. Nagyon fiatal és szemtelenül tehetséges srácok, Gabi (17), Laci (20). Június 5-én álltak el?ször színpadra Budapesten a Városligetben a Trianoni emlékkoncerten, 5000 ember el?tt debütáltak, mély vízbe dobtuk ?ket. Beindult a megújult T.E. és koncertezik. Közben az új lemez dalainak próbái is folyamatosan zajlanak, 2010. júniusában a szolnoki Denevér stúdióban rögzítésre kerülnek.  10 vadonatúj szerzemény kap helyet a multimédiás korongon, melyet még Sz?cs Márton gitárossal  rögzítettünk. 10. sorlemezünk A harc folytatódik címmel október 23-án jelenik meg, forradalmi hangulatot idézve. A zenekar életében a legkiforrottabb album a szakmai és rajongói visszajelzések alapján.  A lemez professzionális hangzásában megmutatkozik a stúdióváltás. Már készülünk  a 2011. április 23-án megrendezésre kerül? , budapesti lemezbemutató nagykoncertnkre, ahol még Marci is a húrok közé csap! A két srác is beilleszkedett  és otthonosan mozognak a csapatban. Mozgalmas, de annál jobb évet tudhatunk magunk mögött, tagcserék, úl lemez, 9 hónap alatt 30 koncert.

2011.- Nagykorúvá válás
A zenekar az évet komoly felkészüléssel kezdte, mert az els? koncert a Harc folytatódik lemezbemutató nagykoncert volt, ami április 23-án, Budapesten, a Diesel klubban került megrendezésre. A repertoárban felcsendül? új dalokat még Sz?cs Márton exgitárossal adtuk el?. Az év további része koncertekkel telt. Ismét meghódítottunk jónéhány, eddig részünkr?l még érintetlen várost is, többek közt Szejkefürd?t, ahol a székelyföldi  Rockmaratonra kaptunk meghívást. Mindezek mellett a zenekar új felállásában megkezdtük az új dalok munkálatait, július hónapban a szolnoki Denevér Hangstúdióban rögzítettük.   Zenekarunk idén októberben ünnepelte 18. születésnapját, melyre négy vadonatúj T.E. számból álló, limitált példányszámban egyenként sorszámozott, 500db multimédiás Maxi lemezt - 18. címmel - jelentetett meg. Mivel most hazai pályán ünnepeltünk, a CD megjelenése is a békéscsabai születésnapi koncert napja volt. A csapat egy nagyszabású ?szi-téli turnén vett részt, ami az Él még a magyar! Hírviv? koncertsorozat volt. Két kultikus zenekar - OI-KOR, Fejb?r - társaságában október 15-december 30-ig megfordultunk a teljes csonkahon területén.

2012.- Töretlenül el?re!
A zenekar a már megszokott módon márciusban kezdett el koncertezni. Sok helyen megfordultunk az év folyamán is, még mindig nagy érdekl?dés övezte koncertjeinket. Nyártól a koncertezés mellett elkezdtük a jöv?re esedékes 20 éves lemez dalvázlatainak próbáit, amin több,  mint fél évig dolgoztunk és gy?jtöttük össze a jobbnál jobb zenei ötleteket, amib?l ki tudjuk majd válogatni azokat a dalokat, melyek érdemesek lesznek arra, hogy a zenekar jubileumi  lemezére felkerüljenek. A folyamatos koncertezés mellett ezév nyarán egynapos stúdió munkára is beköltöztünk a szolnoki Denevér stúdióba. A  BHS kiadótól felkérést kaptunk egy megjelen? Archívum válogatás lemezre, amire egy szabadon választott Archívum dalt rögzítettünk „Titkolt felfogásban”. Az év hátralév? részét a koncerteknek szenteltük, illetve az új lemez dalait próbáltuk.

2013.- Két évtized...
A 2013-as év teljes egészében a jubileum jegyében zajlott. Már az el?z? esztend?ben elkezdtük a 20 éves lemezünk dalvázlatait összerakni. Elég nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen erre az új lemezünkre 20 dalt rögzítettünk, fele-fele arányban régi dalok új köntösben, a lemez másik felén pedig teljesen új dalok hallhatók. A zenekar eddig megjelent 12 albuma közül ez az els?, ami digipack kivitelben jelent meg, ezzel is jubileumunk színvonalát emelve. Az év összes koncertje is a 20. év jegyében zajlott! A lemezen kívül a Magyar Harcos ruházat jóvoltából megjelent két különböz? mintájú jubileumi póló, egy galléros és egy kereknyakú kivitelben. Ebben az évben két videoklip is napvilágot látott t?lünk, az egyik a lemez felvételei közben rögzített stúdiómunkálataiból összevágott, 1956-nak és a 2006-os eseményeknek emléket állító 06.10.23. cím? dalunk. A másik klip pedig egy rendezett video, amely a Két évtized cím? szerzeményünkre készült. A film gerincét a pósteleki kastélyromnál forgattuk és a zenekar archív felvételeivel kiegészítve az elmúlt 20 évet mutatja be 4 és fél percben. Az idén is körbejártuk kis hazánkat, illetve Erdélyben is tiszteletünket tettük. Az év végén pedig egy nagyszabású koncerttel ünnepeltük meg Budapesten a Club 202-ben a 30. éves OI-Kor, a 20. éves Titkolt Ellenállás és a Magyar Skinhead mozgalom 30. születésnapját. Hatalmas sikerrel és teltházzal zártuk az estét! Nagysiker? és eredményes évet tudhatunk magunk mögött!

2014.- Gyász...
Az idei év tavaszától ismét elindult a zenekar koncertezni szerte az országban! Sajnos az idei turnénkat egy borzalmas baleset szakította meg, ahol elveszítettük szeretett barátunkat és énekesünket, Gyurit. Ez volt július 10-e csütörtök délután 13:00! Ez megpecsételte zenekarunk további sorsát, ezt most már bátran kijelenthetjük! Július 25-dikén pénteken pontban déli 12:00-kor végs? búcsút vettünk kedves barátunktól a debreceni köztemet?ben rengeteg rajongóval együtt. Egész nyáron és ?sszel a nemzeti zenekarok és fesztiválok, egyéb más zenekarok koncertjein is megemlékeztek Gyuriról és közel 40 média közölte le a halál hírét és a temetés id?pontját is. A zenekar egész nyáron és ?sszel hallgatott, leghamarabb december 13-án hallattunk magunkról a debreceni, Cseresznye Gyurinak rendezett helyi emlékkoncerten. Ott álltunk el?ször nyilvánosság elé és beszéltünk a zenekar jöv?beli terveir?l, ha egyáltalán ezt tervnek lehet nevezni! A közönség hatalmas szeretettel fogadta Norbit, amikor felment a színpadra és elmondta beszédjét, szem nem maradt szárazon! Majd beült a dobok mögé legjobb barátjának a kedvenc dalait eldobolni! A koncertet telt házzal zártuk és egy jelent?s összeget tudtunk átadni Gyuri édesanyjának támogatásul. A rendezvényen felléptek: Irredenta, Vádló Bitófák, Egészséges Fejb?r, amit ezúton is köszönünk nekik, hogy önzetlenül segítettek a támogatás sikeréért. Ami hátra maradt az egy nagyszabású Cseresznye György (Gyurimester) emlékkoncert, ami egyben a Titkolt Ellenállás zenekar búcsúkoncertje is lesz, ami 2015. november 14-én, szombaton kerül megrendezésre Budapesten a Club 202-ben! Mindenkit nagy szeretettel vár a zenekar 4 tagja Norbi, Krisztián, Gabi, Roland!

A történet lezárul 1993-2015.

TITKOLT ELLENÁLLÁS zenészei napjainkig
Név
Hangszer
Időszak
Változások
Megjegyzés
Kima Norbert
dobok
1993.11.23. -   alapítótag
Mondrucz János
ének

1993.11.23. - 1996.02.
1998.03.20. - 2002.07.28.

1994.11.10. - ének/gitár
'98.03.20. -
gitár

alapítótag
Köpe Szilárd
basszusgitár
1993.11.23. - 1994.10.
1996.11.04. - 1997.08.11.
  alapítótag
Prágai Enrico
gitár
1993.11.23. - 1994. tavasz
1996.04.01. - 1998.02.
  alapítótag
Kis János
gitár
1994. tavasz  - 1994.10.    
Balog Ádám
basszusgitár
1994.11.10. - 1995.02. 18.   vendégzenész
Bányai Ágnes
ének
1995.02 - 05.   koncertvendég
Raspotnik Ferenc
ének
1996.04.01.-1999.11.06.    
Farkas Krisztián


 
basszusgitár


 
1995.02.06. - 1996.08.31.
1997.08.13. - 2001.01.01.
2002.07.04. - 2005.09.20.
2010.03.25. -
  2005.02.18-
2005.09.20. stúdió zenész

 
Perényi Erzsébet
billentyű
1997.08.-09.   koncertvendég
Halász Krisztina
ének
1999.10.28. - 2001.03.   vendégzenész
Juhász György
billentyű
2000.07-08. -   vendégzenész
Cseresznye György
ének
2000.07.07. - ? 2014.07.10.     
Szűcs Márton
basszusgitár
2001.01.01. - 2010.05.15. 2002.07.01. - től szólógitár  
Majorosi Tímea
ének
2003.02.23. - 2008.05.31.   vendég énekes
Schäfer Szilveszter
hegedű
2003.02.23. -   vendégzenész
Turbucz Endre
basszusgitár
2005.03.25. - 2010.03.25.    
Klapka Ágnes ének 2008.10.11. -   énekes
Égető Emese ének 2009.10.23. - 2012.01.25.   énekes
Petri László szólógitár 2010.06.05. -2013.11.04.    
Tóth Gábor szólógitár 2010.06.05. -    
Salamon Roland ritmusgitár 2014.01.25. -    Zenekarok, akikkel együtt koncerteztünk:

1994: OI-KOR, Hyde Park, Wanted, Intimskinteam, Fehér Jövő, Tar Liliomok, Nemzeti Front, Archívum, Golgota, Baby Bone.
1995: Archívum, OI-KOR, Patriot, Valhalla, Egészséges Fejbőr, Független Adó, Fehér Törvény.
1996: Erőltetett Menet, Nimród, Patriot, Nemzeti Front, Fehér Becsület, Egyészséges Fejbőr, Új Hajnal.
1997: Új Hajnal, Nemzeti Front, Hajnali Fények, Magna Hungária.
1998: Magna Hungária, Új Hajnal, Egészséges Fejbőr, Stratégia, Magna Hungária, Hunnia.
1999: Magna Hungária, Stratégia, Vérszerződés.
2000: Vérszerződés, A.C.A.B., Stratégia, Romantikus Erőszak.
2001: Gungnir, Vérszerződés, Justicia, Csontfej, Hunnia, Scourge Of God, Stratégia, Rémkoppintók, Nemzeti Front, Klán, Csinyovnyik Halála, Romantikus Erőszak, A.C.A.B.
2002: Hűség, Romantikus Erőszak, Nimród, Hunnia, Stratégia, Gungnir, B.A.D.P., Rémkoppintók, Nemzeti Front, Happy Holocaust, Prés, Klán, Before The War, Spregeswader.
2003: Romantikus Erőszak, Chips, Vérszerződés, Before The War (SK), Hűség, Pokolgép, Pogó Parlament, Rémkoppintók, Vádló Bitófák, Golgoth.
2004: Hűség, Becsület, Rémkoppintók, Vádló Bitófák, Jóapánk, Pogó Parlament, Ravenshades, Conflict 88, A.N.V., Vérszerződés, English Rose, Woden, Ancestors, Legittima Ofessa, Mistreat, Hunor, Lunikoff (D).
2005: Before The War (SK), Rémkoppintók, Vádló Bitófák, Conflict 88, A.N.V., Vérszerződés, Ancestors, Hunor, Odium, White Fist (PL), Brigade M (NL), Calslagen, Fehér Törvény, Mi Újra Itt Vagyunk, OI-Doxie (UK), Razor Edge (UK), Imperium (CZ), Legion Of St.George (UK), HKL (D).
2006: Vádló Bitófák, Mi Újra Itt Vagyunk, Hunor, Vérszerződés, Fehér Törvény, Panzerfaust, Hate For Breakfast (I), Romantikus Erőszak, Egészséges Fejbőr, Avalon (GB), Damage INC. (D), Stratégia (Böhse Onkels), Hunnia, Magna Hungária, Tűzvonal, Beatrice, Kárpátia, Fetus, Trymheim (CZ), Thor (D), Sek Hmet (CZ), Ortel (CZ), Varga Miklós, White Warriors, Guiltily The Pain (D), White Fist (GB-PL), Legion Of Thor (D), Spregaswader (D), Arcvonal, Turán.
2007: Hunor, Arcvonal, Vérszerződés, Section 88 (G), Kraftschlag (D), Fehér Törvény, Project  Vandal (SK), Metacore, Dzsájensz, Prés, Mi Újra Itt Vagyunk, Leggittima Offesa (I), Race Riot (D), Vádló Bitófák, Déli Terror, Romantikus Erőszak, Egészséges Fejbőr, Magozott Cseresznye, OI-KOR, Stratégia, Puma, Szkítia, Magna Hungária, Adler (CZ), Ancestors (SK), White Law (GB), Blue Max (D), Revolution (D), Guarda De Honra(P), Bátrak Vére, Hungarica, Turán, Beatrice.
2008: OI-Kor, Vádló Bitófák, Fehér Törvény, T.L.T., Déli Terror, Romantikus Erőszak, Hűség, Szkítia, Ismerős Arcok, Magozott Cseresznye, Egészséges Fejbőr, békési Citerazenekar, békési Néptáncosok, Battery, Blues Company, Fehér Virágok, Stratégia, Mesterséges Érzelem, Phoneix, Magna Hungária, Vérvád, Zsenti, Wall Street, Massage, Turul, Mexacító, Panzer (ex Panzerfaust), Radikális Megoldás, Drawing, Új Rend, Nemzeti Front.
2009.: A.C.A.B., Hunor, Vádló Bitófák, Vérszerződés, Stratégia, Hűség, Romantikus Erőszak, Ancient Fire, Turán, Új Rend, Fehér Virágok, Palmetta, Napvágás, Archívum, OI-KOR, Built For Love, Nemcsak Berry, Magozott Cseresznye, Hunter SS, Egészséges Fejbőr, Radical Hungary, Hamuba Sült Pogácsa, Óbudai Fiúk meg a Ramón, Nemzeti Front, Szebb Napok, Fejbőr, Tar Had, Gungnir, Valhalla, Vendetta, Utolsó Védvonal, Overload.
2010.: Stratégia-Hyde Park, OI-KOR, Fehér Törvény, Vendetta, H-599, Új Rend, Nemzeti Front, Óbudai Fiúk meg a Ramón, Vérszerz?dés, Irredenta, Romantikus Er?szak, RPG, Révület, Hamuba Sült ogácsa, Fehér Virágok, Sárdy Barbara és Papp Gyula, Kugli, Szebb Napok, Radical Hungary, Hungarica, Magozott Cseresznye, Fejb?r, Role, Fanka Deli, Jobbkéz-Szabály, Palmetta, Kurul Dobkör, HunterSS, Végs? Megoldás, Vérvád, Hunor, Utolsó Védvonal, Tar-Had, Jogos Önvédelem, Határk?, Turán, Vádló Bitófák, Tars-OI, Elfolytott Szavak, Werwolf, Cool Head Clan, A Nemzet Harcosai, Csillagsólyom, Bugyikék Sörcsibék.
2011.: Palmetta, Hunor, Garrota, Vanguard, Flúg, Matahari, Knock Out, Ismer?s Arcok, Ossián, Földrengés, Overload, Radical Hungary, OI-KOR, Werwolf, Balsors, Vérszerz?dés, Nemzeti Front, Cool Head Clan, Fejb?r, Határk?.
2012.: OI-KOR, Egészséges Fejb?r, Turán, Romantikus Er?szak, R.P.G., Turul Nemzetség, bOIs, Balsors, Vádló Bitófák, Hunnia, Wervolf, Déli Brigád, Hun Skins, Óbudai Fiúk meg a Ramon, Balhé, Palmetta, Radycal Hungary, Csillagsólyom, Frommer Baby, Fehér Törvény, Nemzeti Hang.
2013.: Romantikus E?szak, Fehér Vihar, Új Id?k, Turán, Worst Nightmare, Óbudai Fiúk meg a Ramon, OI-KOR, A.N.V., Kitörés, Stratégia, Nemzeti Hang, Déli Brigád, Enemy Efforts, Katapult, Indulat, Szebb Napok, Radycal Hungary, Egészséges Fejb?r, Sziva Balázs és a Szent Suhancok, Magozott Cseresznye.

Koncert helyszíneink napjainkig:
Balmazújváros, Bárna, Békés, Békéscsaba, Békéscsaba - Póstelek, Biatorbágy,  Boba, Ceste Budejovice (CZ), Budakalász, Budapest, BP-Csepel, Cegléd, Csókakő, Debrecen, Drezden (D), Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyál, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Győr-Várgesztes, Gyula, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Halásztelek, Hatvan, Hódmezővásárhely, Ikrény, Jászberény, Kalocsa,  Kaposvár, Kapuvár, Kézdivásárhely, Kiskunhalas, Komárom, Komló, Környe, Kunszentmárton, Krasne Udoli (CZ), Krtetice (CZ), Makó, Mátraterenye, Mohács, Mosonmagyaróvár, Mezőberény, Mezőkövesd, Miskolc, Nagykanizsa, Nézsa, Nógrádsáp, Nyíregyháza, Orosháza, Okány, Pet?mihályfa, Petrovice I. (CZ), Pécel, Pécs, Répcelak, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Sümeg, Szarvas, Szeghalom, Szeged, Szejkefürd?, Székesfehérvár, Szekszárd, Székelyudvarhely, Szentes, Szikszó, Szombathely, Tapolca, Tata-Mocsa, Tatabánya, Tiszafüred, Törökszentmiklós, Vecsés, Verőce-Kismaros, Veszprém, Vértesszőlős, Zalaegerszeg...


20 év tömören 2013-ig:
30.000 hanghordozó
19 zenész
5 próbaterem
400 koncert
150 társ zenekar
1000 óra stúdió
3000 korsó sör
5 feljelentés
6 megjelent kazetta
1 megjelent VHS
  2 megjelent DVD
  12 megjelent CD

Módosítás dátuma: 2015. március 25. szerda, 00:42
 

Online látogatók

Oldalainkat 57 vendĂ©g böngĂ©szi

Statisztika

Tartalom találatai : 2289026

YouTube csatornánk