Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
E-mail
2009. szeptember 30. szerda, 15:10
Titkolt Ellenállás – Még mindig ugyanaz
 
A Titkolt kilencedik sorlemeze  a 2008-as Magyar Sziget megnyitásával egy időben jelent meg. A fesztivál ideje alatt a korongot 1000 Ft-ért vásárolhatta meg a nagyérdemű.

Még mindig ugyanaz. Még mindig ugyanaz mint a kezdetekben? Igen, ahogy elnézem a lendület nemhogy lankadt volna, inkább erősödött. Ami a hangzást illeti az bizony megváltozott. A kezdeti gyerekbetegséget (ha volt egyáltalán ilyen) kiheverve 15 évvel a csapat megalakulása után egy ütős, kemény, agresszív zenével „felkarcolt” lemezt forgathatnak a lejátszóban a rajongók.
A banda több témát is érint a 15 számos korongon, de most valahogy még inkább elmélyedtek az elmúlt történelem egyes eseményeiben. Készültek dalok a ’48-as forradalom, Hunyadi Mátyás és Rudolf Hess emlékére is, de az egykori kommunista féregről, kádár ’népnyúzó’ jánosról sem feledkeztek meg a srácok.
Multimédiás CD lévén a Harcra fel! c. számhoz készített videóklip is megtekinthető amolyan bónuszként.
 
A tíz oldalas borítóban fellelhető az összes dalszöveg, valamint az utolsó két oldalon a zenekar támogatóinak elérhetőségei kaptak helyet.
A Titkolt Records harmadik kiadványa még éppen a magyarellenes, cionista rezsim által húzott láthatatlan vonalat nem átlépve terjeszti az igét. Kiváló, Titkoltos hangzás. Ettől prüszköl a libsi. Kötelező anyag!
Tessék támogatni az NS zenekarokat, hogy továbbra is dalolhassanak. Ha mindenki aszerint járna el, mint ahogy a hátsó borítón is olvasható, akkor nem lennének problémák: „Állítsuk meg a lemez hamisítást! NE MÁSOLD! VEDD MEG AZ IGAZIT!”
 
Kiadó: Tikolt Records Hungary – TR003 – 2008
Teljes hossz: 53:58 perc
 
Számcímek:
 
1. Intro
2. Magyar sors
3. K. Jani
4. Új generáció
5. Téged akar!
6. Harcra fel!
7. 1848.
8. Záróra
9. Nem ereszt el!
10. Megtisztulás
11. Hunyadi Mátyás
12. T.E.
13. Tigris
14. Jövo...
15. A "béke" rabja

+bónusz videóklip:  Harcra fel!
Blasio (lemezkritika, 2008. aug.)
 

Online látogatók

Oldalainkat 111 vendĂ©g böngĂ©szi

Statisztika

Tartalom találatai : 2289050

YouTube csatornánk