Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
Szent Korona Rádió E-mail
2012. július 03. kedd, 18:24

Villáminterjú a legütősebb zenésszel, Kima Norbival

Blogunk első interjúját Kima Norbival a nemzeti rock szó szerint legütősebb zenészével készítettük, hiszen a Boreal Festivalon és a Magyar Szigeten összesen négyszer láthatjuk majd a dobok mögött!

Magyar Sziget blog: Milyen érzés minden évben visszatérni Verőcére?

Kima Norbi: Szeretünk visszajárni, mindig nagy élmény s jó érzéssel tölt el minket. Pozitív energiával megyünk innen haza, mert ez egy nagy család, ahol kicsik és nagyok együtt szórakoznak, művelődnek, sportolnak, határokon átívelő barátságok és szerelmek szövődnek! A Magyar Sziget zenekaraink életében minden évben kiemelkedő helyet foglal el.

MSZ: Mit üzentek a közönségnek?

KN: Aki igazán jól akarja magát érezni az látogasson ki a Csattogó-völgybe, Magyarország legrégebbi és legnagyobb nemzeti fesztiváljára, ahol rengeteg nagyszerű kulturális programot vonultatnak fel! Ennek a rendezvénynek is, ahhoz, hogy fennmaradhasson, fejlődjön és mindig megújuljon, nagy szüksége van mindannyiunk támogatására. Mindenkit szeretettel várunk!

MSZ: Mit lehet elöljáróban tudni a Betrunken Onkelz-ről?

KN: Egy telefonbeszélgetés alatt került szóba, én említettem Yodának, hogy milyen nagyszerű dalokat írt a Böhse annak idején. Ő azonnal úgy reagálta le, hogy csináljuk meg, mivel ő is nagyon kedveli a zenéjüket. Először nem tudtam mit csináljak, mert már tagja vagyok két igen aktív zenekarnak is (Titkolt Ellenállás, Palmetta) s arra gondoltam, hogy az időmbe nem fog beleférni. De a zene szeretete győzött! Mivel a zenekar többi tagja is más produkciókban is zenél, ezért megbeszéltük, hogy csak évi néhány koncertet adnánk, egyelőre. Így született meg a Betrunken Onkelz.

A zenekar nevét az első próba alkalmával, egy kis baráti italozással egybekötött bulin találtuk ki közösen: Betrunken Onkelz (részeges nagybácsi). A csapat öt tagból áll és szigorúan a Böhse Onkelz hiteles korszakából játszunk dalokat. A zenekar tagjai: Szabó László Yoda - basszusgitár, Czeróczky József Ceka - szólógitár, Biró Tamás Csajszi - szlógitár, Cseresznye György - ének, és jómagam, Kima Norbert - dobok.

MSZ: Mit vártok az ide Boreal fesztiváltól és a Magyar Szigettől?

KN: A Boreal egy nagyszerű ötlet ahhoz, hogy a világ fehér lakossága fennmaradhasson és kultúráink ne vesszenek el, nagy szükség van más nemzetek harcosainak összefogására! Mindenféle soviniszta gondolatot félretéve kell és muszáj együtt felvennünk a harcot a világhódítók ellen! Magyarország sem tud egyedül megtisztulni, ahogyan a többi nemzet sem. Ehhez van szükség a magunk és gyermekeink jövőjét szem előtt tartva, a 25. órában a páratlan összefogásra! Történelmünk során, ha visszatekintünk, számos hadjáratot és csatát vívtunk más nemzet harcosaink összefogásával a közös cél érdekében!

"Damjanich János, ki félelmet nem ismert,
küzdött szerb létére igaz magyar hittel!" T.E.


És még jó néhány példával tudnánk szolgálni. Szerintem sikeres lesz a Boreal is, a Magyar Sziget pedig a tőle már megszokott színvonalat és formáját hozza!

MSZ: Köszönjük szépen az ösztönző és bizalmas válaszokat. Sok sikert kívánunk!

KN: Köszönöm a megkeresést, a Boreal és Magyar Sziget Fesztiválokon találkozunk!

 

Forrás: szentkoronaradio.com

 

Online látogatók

Oldalainkat 108 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 2287307

YouTube csatornánk