Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
Magyar Sziget blog E-mail
2013. július 02. kedd, 18:01

Kima Norbit, a Titkolt Ellenállás dobosát kérdeztük a Magyar Szigetről

Magyar Sziget blog - A Titkolt az utóbbi években már elég erős gyökeret vert a fesztivál életében. Elképzelhetetlen lenne a Magyar Sziget a zenekar nélkül. Hogyan élitek meg az itteni fellépéseket?

Kima Norbi/Titkolt Ellenállás - Igen, már 2006. óta játszunk minden évben a Magyar Szigeten, amit ezúton is köszönünk a szervezőknek! Nagy örömmel jövünk minden évben a Magyar Szigetre, ez a mi életünkben is egy biztos pont. Én személy szerint már második éve családommal érkezem a rendezvényre, feleségemmel és kislányunkkal. Ez egy pár napos vakációval is felér! A fellépésekre visszatérve, az év egyik legnagyobb koncertje a zenekarnak és közönségének, ha nem a legnagyobb!


Melyik év volt az etalon nektek, amely mindent vitt, hangulatban és persze élményekben?

- Talán legelőször, amikor felléptünk a Magyar Szigeten, akkor még a nagyobb méretű cirkuszi sátor volt felállítva, abból is „kilógott” a tömeg, annak ellenére, hogy a pénteki nap záró zenekara voltunk, úgy éjféltájt.

A Titkolt nem egy új lemezét mutatta már be a Magyar Szigeten. Várható valami meglepetés az idei évben?

- Mivel idén 20 éves a zenekar, ezen alkalomból készülünk egy új 20 számos lemezzel, illetve videoklipekkel és természetesen november 16-án megünnepeljük egy nagyszbású koncerttel, ami Budapesten a Club 202-ben lesz megtartva a 30 éves OI-KOR zenekar társaságában, sok- sok vendégfellépővel, meglepetéssel. Még egy nagyon fontos alkalom is itt lesz megülve, ez pedig a Magyar Skinhead mozgalom 30. évfordulója, ahová ezúton is szeretettel várunk mindenkit, aki együtt szeretne velünk ünnepelni!

Mit mondanátok egy olyan fiatalnak, aki még sosem járt a fesztiválon. Miért látogasson ki a Magyar Szigetre? Mi az, amit itt megkaphat, de más nyári fesztiválon sosem?

- Mivel a nemzeti oldalnak ez a legnagyobb és legrégebbi fesztiválja, ezért egyértelmű az is, hogy itt már olyan program kínálat szórakoztatja az ide látogatókat, amit más hasonló rendezvényen egészen biztosan nem kap meg. A másik ok lehet, a hely szépsége, varázsa is; a Csattogó völgy és egyáltalán a Duna-kanyar által nyújtott látnivaló és persze a jó társaság.

Köszönjük az interjút! Találkozunk a XIII. Magyar Szigeten!

Forrás: http://www.szentkoronaradio.com/blog/magyar-sziget/2013_06_28_kima-norbit-a-titkolt-ellenallas-dobosat-kerdeztek-a-magyar-szigetrol

 

Online látogatók

Oldalainkat 115 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 2287310

YouTube csatornánk