Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
Előzenekar: Betrunken Onkelz E-mail
2015. október 26. hétfő, 23:50

Ahogy azt már említettük egy-két hete, úgy alakult egy barátunk és zenésztársunk, Szabó László (Yoda) ötlete alapján, hogy mégis lesz a Cseresznye György „Gyurimester” emlék- és a Titkolt Ellenállás zenekar búcsúkoncertje előtt november 14-én a Club 202-ben egy, a rendezvényt felvezető koncert is.

Őszintén szólva nem akartunk senkit erre a rendezvényre magunk mellé, pedig sok zenekar jelezte, hogy szívesen fellépne velünk ezen a rendezvényen, de mivel ehhez a zenekarhoz nekünk is volt, van közünk, úgy gondoltuk Yodával, hogy miért is ne legyen!
Ez a zenekar egészen pontosan 2011-ben alakult, Cseresznye Gyuri volt az énekese és Kima Norbi a dobosa, innen van a Titkolt Ellenálláshoz való kötődés és egészen pontosan egy, azaz egyetlen koncert erejéig létezett!
Alapító tagjai voltak továbbá, Bíró Tamás (Csajszi) szólógitár, Czerocki József (Ceka) szólógitár és a már említett Szabó László (Yoda) basszusgitár.
A zenekar alapgondolata, Norbinak és Yodának egy hosszabb telefonbeszélgetéséből született meg, és azon ötletünkből felbuzdulva hívtuk életre, hogy mindnyájan nagyon szerettük azt a bandát, akinek a dalait játszottuk.
A csapatnak egyetlen nagysikerű koncertje volt, a 2012-ben első ízben megrendezésre kerülő Fesztivál Boreal-on, Verőce Kis- Maroson.
Most, ezen a koncerten módosult tagsággal, de annál nagyobb minőségben lép színpadra a csapat november 14-dikén a Club 202-ben.
Biztos vagyok benne, hogy senkit nem kell bemutatni a tagokat illetően, ahogy a mellékelt fotókból is kiderül, kik is fogják képviselni erre a koncertre a csapatot!
Tehát, így a végére csak annyit, hogy mindenki időben érkezzen, mert a Betrunken Onkelz pontban 21:00-kor fog a húrok közé csapni a régi nagy Böhse Onkelz slágerekkel, és persze hallható lesz néhány Kategorie C dal is!
További infókat nem árulunk el, a többit a helyszínen!
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne megemlékezni Cseresznye György (Gyurimester) barátunkra és munkásságára és még egyszer utoljára szeretné megnézni szeretett zenekarát, a Titkolt Ellenállást utolsó koncertjén!
EMLÉKEZZÜNK ÉS BÚCSÚZZUNK EGYÜTT!
ima
 

Online látogatók

Oldalainkat 92 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 2287300

YouTube csatornánk