Titkok rólunk..

T.E. online

Támogatóink
Webáruház info E-mail

Állítsuk meg együtt a CD hamisítást!

A Titkolt Ellenállás eredeti, kiváló minőségű lemezeit és DVD-jét csupán
1200Ft/db áron vásárolhatod meg, amivel a zenekar fennmaradását,
valamint az új lemezek és videoklipek megszületését támogatod.

Ne másold, vedd meg az igazit!

------------------------------------------------------------------------------

Zenekarunk itt látható anyagait, illetve egyéb dolgokat is megvásárolhatsz a koncertjeinken, megrendelheted postai címünkön, vagy akár mailben is.


Titkolt Bolt infószám:
(Kimáné Kis Bea)
+36-70/28-66-170

Feltétlenül olvasd el:

  1. Ezúton szeretnénk minden, online áruházunk szolgáltatásait igénybe vevő vásárlónk  figyelmét nyomatékosan felhívni arra, hogy a regisztráció és/vagy a megrendelés során valódi email címet és telefonszámot adjon meg részünkre.
    Az esetleges kérdésekkel, tájékoztatásokkal kapcsolatban nem elérhető vásárlók megrendelését töröljük.
  2. A megrendelt árukat 5 napon belül postai utánvéttel teljesítjük. A postaköltséget felszámítjuk, melynek összege kb. 2000 Ft rendelésenként.

Személyes adatok védelme

Zenekarunk mindent megtesz személyes adataid védelméért.
A webhely legtöbb lapját úgy is látogathatod, hogy nem adsz meg magadról semmiféle információt. Bizonyos szolgáltatások biztosításához (fórum, Titkolt Bolt) azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására (így pl. más nem tud a nevedben írni a fórumba, vagy pl. nem kell mindig megadnod a szállítási címet egy-egy vásárlás során). A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
Lehetővé tesszük a honlap felhasználóinak, hogy bármikor ellenőrizzék azt, hogy személyes adataik vajon megfelelnek-e a valóságnak. Lehetőség van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.

 

Online látogatók

Oldalainkat 19 vendég és 1 tag böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 2253899

YouTube csatornánk